Anunturi > Transporturi > Chingi cu clichet cu maner lung dublu echingi.ro

Chingi cu clichet cu maner lung dublu echingi.ro

Total Race Romania comercializeaza chingi de ancorare sistem ERGO 50A/2 cu clichet special 550 daN - recomandate pentru transport Germania, capacitate ancorare dreapta Lc 2.500 daN / ancorare peste incarcatura Lc 5.000 daN cu latime banda 50 mm, in conformitate cu EN 12195 â?? 2, elongatie < 7%, cu carlige tip gheara la capete (carlig nr. 3), material poliester culoare portocalie, eticheta rezistenta, acreditare EN 1219-2, tara de origine Olanda, productie UTX.
Se utilizeaza pentru legarea, ancorarea si protejarea marfurilor in timpul transportului, este o chinga usor de folosit si nu deterioreaza marfa. Chinga de ancorare sistem ERGO este insotita de Declaratie de Conformitate. La cerere se pot monta alte tipuri de carlige ( de exemplu carlige ancorare tip gheara duble, gheara simplu, carlige cu siguranta, carlige triunghi ).
Pret: 23 EUR
Tip: Vanzare
Data adaugarii: 2013-08-29 08:37:49
  Mai multe anunturi total race romania SRL
  Despre vanzator
Judetul: Bucuresti
▪ Firma are 14 anunturi
▪ Firma are 30 produse
Offline
  Tags Chingi cu clichet cu maner lung dublu echingi.ro: protectii chingi de ancorare din PVC, echipamente de ancorarea, dispozitive de ancorare din chingi textile din poliester