Anunturi > Servicii/Consultanta > Franciza cu show room in domeniul welness

Franciza cu show room in domeniul welness

Afacerea este foate interesanta si se castiga multi bani fiind un segment nou pe piata si fara concurenta.
Este vorba de Dispozitive pentru Apa micro structurata molecular alcalina antioxidanta, Apa Kangen.
Cat de curand toate actvitatile economice vor trebui sa foloseasca Apa Inonizata Kangen si se vor face Contracte cu spitale, scoli, centre estetice, cabinete medicale, sali de fitnes, restaurante, pizzeri, covrigarii si patiserii, acolo unde este necesara folosirea apei potabile de la robinet, fie pentru baut, spalat, gatit alimente, dezinfectant sau tratat anumite operatiuni cosmetice.
Franciza consta in deschiderea unor show room-uri si promovarea dispozitivelor. In cadrul locatiei din Show room vor putea fi invitate firmele pentru prezentari si aplicatii practice cu dispozitivele noastre astfel incat sa cunoasca mai bine importanta acestor dispozitive pentru cresterea calitatii servicilor, a numarului de clienti si implicit a incasarilor din firma respectiva.
Odata facute prezentarile despre aparatele de Apa Inonizata Kangen, agentii economici vor comanda Aparatul de Apa Ionizata Kangen si compania le va furniza aparatul direct prin curierul nostru FedEx. Deci nu trebuie sa faceti stocuri cu dispozitivele respective.
Investitie minima 1800 eur.
Castigul este garantat prin strategia noastra de marketing si incepe de la 250 eur pe vanzare pana la 1500 eur pe vanzare, in functie de numarul de vanzari efectuat de la inceputul afacerii.
Fanciza nu are taxe sau redeventa.
Afacerea poate fi una de succes daca va implicati, intrucat cerere exista, caci toti oamenii doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata.
Pret: 0
Tip: Colaborare
Data adaugarii: 2018-07-02 15:58:05
  Mai multe anunturi Stemilia Business SRL
  Despre vanzator
Judetul: Teleorman
▪ Firma are 2 anunturi
Offline
  Tags Franciza cu show room in domeniul welness: franciza, afacere, kangen, colaborare