Anunturi > Servicii/Consultanta > Broker afaceri intermediez cumpararea/vanzarea de afaceri

Broker afaceri intermediez cumpararea/vanzarea de afaceri

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri: vanzarea â?? cumparare a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea â?? cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi parteneri de afaceri etc., atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului.
Suntem pregatiti sa oferim servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel international.

Daca aveti o afacere de vanzare sau cautati un partener de afaceri, luati in calcul aspectele prezentate mai jos:

PRET CORECT
In primul rand brokerul de afaceri este cea mai potrivita persoana care sa faca o evaluare a afacerii si care sa gaseasca un echilibru perfect intre asteptarile financiare ale vanzatorului, timpul alocat vanzarii si realitatile impuse de conditiile de piata precum si disponibilitatatile potentialilor cumparatori. Cunoscand bine piata in general, pe baza unei analize comparative, tinand cont de toti factorii care intra in ecuatia pretului, brokerul de afaceri poate preveni vanzarea la un pret subevaluat, proprietarul avand garantia ca obtine un pret corect, in termenul stabilit.
PROMOVARE
TIMP SI CONFORT

Brokerul de afaceri este indicat si in cazul persoanelor interesate sa cumpere o afacere. El aduce multiple beneficii si facilitati si acestei categori de clienti, pe care ii poate consilia si indruma catre cele mai potrivite oferte de pe piata.

De aceea nu ezitati sa ne contactati
Pret: 0
Tip: Colaborare
Data adaugarii: 2018-07-02 16:02:54
  Mai multe anunturi Stemilia Business SRL
  Despre vanzator
Judetul: Teleorman
▪ Firma are 2 anunturi
Offline
  Tags Broker afaceri intermediez cumpararea/vanzarea de afaceri: afaceri, broker afaceri, vanzare, cumparare