Firme > Comunicatii/Telecomunicatii > GPS > GPS1.RO
No image
 • Share pe:      
 • Membru din: 12/05/2018
 • Ultima vizita: 18/05/2018
 • 268 Vizualizari

SC GPS1.RO SRL

Rank 10%
 • Contact: GPS1.RO Monitorizare GPS Auto
 • Cui: 37304262
 • Cod caen:
 • Trimite email
 • Tip firma: Distribuitor
 • 0763123723 /
 • gps1.ro
 • Jud: Iasi, Loc: Iaşi , Str: Primaverii 2, Cod: 700284, Romania

GPS1.RO ofera sisteme de monitorizare GPS auto, Software GPS pentru urmarirea vehiculelor Monitorizarea vehiculelor prin GPS si gestionarea activelor sunt componente importante ale multor industrii, inclusiv aviatia, transportul maritim, transportul comercial, GPS1.RO ofera prin http://gps1.ro urmarirea atenta a vehiculelor si alte activitati de urmarire a datelor utiliz├?┬ónd dispozitivele de urmarire GPS si software-ul de urmarire GPS pot avea ca rezultat o eficienta sporita a operatiunilor si economii de mii de euro. GPS1.RO da exemple de moduri ├?┬«n care software-ul de monitorizare GPS poate ajuta orice afacere cu urmarirea vehiculelor prin GPS.

Urmarirea vehiculelor ├?┬«n timp real:

Software-ul GPS de urmarire poate ajuta proprietarii de afaceri cu monitorizarea vehiculelor prin GPS cu ajutorul caracteristicii actualizarilor ├?┬«n timp real. Actualizarile ├?┬«n timp real furnizate de dispozitivele de urmarire GPS .
de astazi si software-ul de monitorizare GPS permite proprietarilor de afaceri accesul instantaneu la informatii privind locatia gps a activelor companiei ├?┬«n orice moment si le ofera posibilitatea de a raspunde imediat la probleme sau situatii de urgenta, inclusiv de la actiuni necorespunzatoare ale angajatilor la furtul unui vehicul al companiei.

GPS1.RO ofera urmarirea mai multor vehicule:

Dupa instalarea unui mic dispozitiv de monitorizare GPS ├?┬«n fiecare vehicul din cadrul unei flote al companiei, programul de urmarire GPS este acum capabil sa urmareasca mai multe vehicule deodata, permitand proprietarilor de afaceri interesati de monitorizarea vehiculelor prin GPS capacitatea de a vedea locatia tuturor vehiculelor companiei simultan pe un singur ecran. Acest progres ├?┬«n urmarirea vehiculelor prin GPS are mai multe avantaje pentru proprietarii de afaceri.

De exemplu, GPS1.RO arata ca un proprietar de afacere care utilizeaza monitorizarea vehiculelor prin GPS poate selecta cu usurinta cel mai bun vehicul pentru a il trimite la o lucrare pe baza locatiei sale. Daca software-ul de monitorizare GPS arata ca vehiculul A se afla la 10 minute departare de locatia unui apel care a fost alocat vehiculului B care este la 30 de minute departare, un proprietar al unei ├?┬«ntreprinderi ar putea sa realocheze cu usurinta apelul catre vehiculul A si sa reduca consumul de combustibil, cu avantajul urmaririi vehiculelor prin GPS.

Software-ul de monitorizare GPS de la GPS1.RO ofera acum optiuni personalizabile de cartografiere care permit utilizatorilor sa includa propriile harti foarte detaliate. Software-ul de monitorizare GPS poate include harti digitale sau marine care ofera informatii pana la nivelul stradal. Utiliz├?┬ónd harti personalizate, software-ul de monitorizare GPS si urmarirea vehiculelor pot fi usor incluse ├?┬«n orice afacere.

Avantajele pe Internet oferite de GPS1.RO pentru urmarirea vehiculelor GPS:

Pe masura ce software-ul de monitorizare GPS este din ce ├?┬«n ce mai mult bazat pe web, proprietarii de afaceri interesati de urmarirea vehiculelor GPS pot obtine acces la urmarirea activelor si a vehiculelor ├?┬«n timp real de oriunde din lume. ├??n plus, majoritatea software-urilor de urmarire GPS bazate pe web includ actualizari nelimitate pentru o taxa lunara de abonament, o optiune convenabila pentru mentinerea celor mai recente functii ├?┬«n urmarirea vehiculelor prin GPS.

Pe masura ce costurile de combustibil si de asigurare continua sa creasca rapid, urmarirea vehiculelor prin GPS cu ajutorul software-ului poate fi o alegere eficienta pentru orice afacere prin reducerea consumului de combustibil si cresterea securitatii activelor companiei.

gps1.ro  |  
monitorizare flota auto  management flote auto  monitorizare flota auto prin GPS  GPRS  supraveghere gps