Firme > Constructii/Amenajari/Mobilier > Instalatii / Contoare > TIROL INSTAL
No image
 • Share pe:      
 • Membru din: 13/03/2013
 • Ultima vizita: 15/03/2013
 • 2103 Vizualizari

TIROL INSTAL SRL

Rank 10%
 • Contact: Tunaru Constantin
 • Cui: *****
 • Cod caen:
 • Tip firma: Prestator servicii
 • *****
 • 0721277849 / 0344816289
 • Jud: Prahova, Loc: Buşteni , Str: Str. Telecabinei, nr 52, Bl B2, Cod: 105500, Romania

Societatea noastra este autorizata ANRE, agreata Distrigaz Sud Retele si va sta la dispozitie cu personal autorizat si special instruit pentru urmatoarele operatiuni pentru instalatiile de utilizare a gazelor naturale:

Proiectarea si executia instalatiilor noi de utilizare a gazelor naturale pentru apartamente, case, vile, hale, institutii etc.;
Proiectarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale cu executia instalatiei pentru masina de aragaz si centrala termica pentru apartamente - doua focuri;
Verificarea/revizia tehnica periodica obligatorie a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale pentru asociatii de proprietari/locatari, persoane juridice, persoane fizice si institutii. Verificarea tehnica periodica a instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare 2 ani iar revizia tehnica periodica a instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare 10 ani. Sarcina efectuarii acestor operatiuni cade in grija fiecarui beneficiar si, de regula, la apropierea termenului scadent al verificarii/revizie, Distrigaz trimite o informare catre fiecare beneficiar. Verificarile si reviziile tehnice la instalatiile de gaze se fac numai de catre societati autorizate ANRE, cum este si compania noastra.
Inlocuirea coloanelor de gaze existente la asociatii de proprietari, case, vile, hale, institutii etc.;
Vanzarea si/sau montajul sistemelor de preventie formate dintr-un senzor de detectare a scaparilor de gaze si o electrovalva care opreste furnizarea gazelor in caz de avarie, senzorul semnaland acustic si optic existenta unei probleme. Acest sistem se pliaza perfect si persoanelor in varsta pentru eliminarea problemelor care pot sa apara din cauza nesupravegherii corecte a emisiilor de gaze de la aragaz/centrala termica;
Obtinerea tuturor avizelor si aprobarilor necesare pentru executia/modificarea instalatiilor de gaze;
Interventii pentru defectiunile aparute la instalatiile de gaze, atat pentru asociatiile de proprietari cat si pentru consumatorii casnici sau noncasnici;
Modificarea instalatiilor de gaze existente prin suplimentarea debitului (adaugarea de noi aparate de consum) si/sau modificarea traseului instalatiei de gaze, impreuna cu obtinerea tuturor avizelor necesare;
Proiectarea oricarui tip de instalatie pentru utilizarea gazelor naturale.

Instalatii Termice si Sanitare cu Garantie de 24 Luni

Personalul calificat al societatii noastre poate executa pentru dvs lucrari de montare a instalatiei interioare pentru utilizarea centralei termice.
Va invitam in continuare sa cititi cateva detalii cu privire la executia lucrarilor de instalatii termice si sanitare pentru centrala termica.

Materialele necesare lucrarii se pot achizitiona de beneficiar sau se pot procura de societatea noastra, in functie de nevoile sau preferintele dvs.

Daca doriti o oferta de pret completa, va rugam sa ne trimiteti pe adresa de mail tirol_instal@yahoo.com o schita a apartamentului cu pozitia caloriferelor si a centralei iar departamentul nostru de ofertare va raspunde foarte prompt la solicitarile adresate.
Daca veti dori o evaluare in teren, aceasta se poate face cu un tarif de 40 lei care se va scadea ulterior din pretul total al lucrarii.

Garantia pentru manopera este de 24 de luni iar garantia materialelor este cea data de furnizor.

Va putem pune la dispozitie mai multe variante de centrale termice cu tiraj fortat.

Operatiunile pe care le executam in domeniul Instalatiilor Termice si Sanitare.

Inlocuirea coloanelor verticale de distributie a agentului termic (coloane de incalzire), de distributie a apei calde si reci pentru Asociatiile de Proprietari;
Inlocuirea instalatiei de distributie a agentului termic, a apei calde si reci existente in subsolul Asociatiilor de Proprietari;
Izolarea conductelor de incalzire, apa cu materiale de ultima generatie si rezistente la trecerea timpului;
Executia instalatiilor noi pentru incalzire, apa;
Executia instalatiilor de incalzire prin pardoseala;
Montarea centralelor termice;
Montarea caloriferelor (radiatoarelor);
Montarea si exploatarea repartitoarelor de costuri;
Inlocuiri coloane de caldura, apa rece si calda la blocuri;
Inlocuiri plasa de caldura/apa rece si calda de la subsol;
Perforari plafoane cu carota diamantata de diferite dimensiuni;
Vanzarea si aplicarea unor sigilii autocolante, cu serie unica, pentru repartitoarele de costuri care nu sunt dotate cu sigilii identificabile. Astfel, se anuleaza practic posibilitatea incercarii de fraudare.

Informatii despre instalatii termice:

Aceasta varianta este foarte convenabila pentru utilizator deoarece se poate asigura confortul de caldura dorit si se pot face economii importante care pot fi tinute sub control strict. Benefiairul va plati in functie de cat de mult se utilizeaza gazele pentru incalzirea locuintei.
Aveti posibilitatea reglarii necesarului de temperatura din ambient si, foarte important, daca apartamentul nu este locuit pe o perioada de timp mai mare, temperatura care trebuie asigurata poate fi reglata pe minim. Astfel, se pot face din nou economii, evitandu-se plata unor sume care nu sunt conforme cu conditiile de incalzire asigurate.
Ca sa puteti monta o centrala termica de apartament, trebuie sa existe o separare a consumului de gaze fata de instalatia comuna. Astfel, se va executa o noua instalatie de gaze pentru apartamentul in cauza si se va monta un contor de gaze separat. Societatea noastra se poate ocupa si de aceasta parte, inclusiv de obtinerea tuturor avizelor care tin de instalatia de gaze separata.

Executia instalatiei termice si sanitare interioare se realizeaza cu materiale confectionate din cupru sau polipropilena (PPR) de inalta calitate si cu o durata de viata de pana la 50 de ani. Alegerea materialelor din care sa se execute lucrarea apartine beneficiarului.

In functie de complexitatea lucrarii, executia poate dura intre 1 si 4 zile de la incepere.
Lucrarile vor fi executate conform cu cerintele normativelor si legislatiei in vigoare. La data finalizarii lucrarii se vor face probele de verificare ale instalatiei executate.

Pentru a intra in posesia ofertei noastre si a afla discount-urile pe care le acordam Asociatiilor de Proprietari si lucrarilor cu o complexitate mai mare, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon sau la una din adresele de mail afisate in sectiunea â??Contactâ? . Ofertarea pe mail este Gratuita si nu implica nici o obligatie pentru dvs.

In cazul executarii unor lucrari cu valori mari putem acorda un sistem de plata in rate, fara aplicarea niciunei dobanzi iar ratele se pot incasa de catre reprezentantii nostri direct la adresa dvs.

In continuare va rugam sa vizualizati cateva poze de la lucrarile termice executate de catre specialistii societatii noastre.

firme autorizate anre revizie gaze tg jiu  |  verificare,revizie instalatie gaze naturale i  |  firme autorizate anre sibiu verificare gaze n  |  firme autorizate anre revizie si verificare g  |  aragaz magister  |  autorizate anre gaze tg jiu  |  firme autorizate anre gaze tg jiu  |  firme autorizate anre verificare tehnica peri  |  distrigaz sud retele,verificare a instalatiil  |  
gaze Sinaia  gaze Busteni  gaze Predeal  gaze Azuga