Firme > Constructii/Amenajari/Mobilier > Mobila > NEO LUX DESIGN
NEO LUX DESIGN
  • Share pe:      
  • Membru din: 15/11/2014
  • Ultima vizita: 15/11/2014
  • 1005 Vizualizari

SC NEO LUX DESIGN SRL

Rank 10%
  • Contact: ionut
  • Cui: *****
  • Cod caen:
  • Trimite email
  • Jud: Buzau, Loc: Buzău, Str: horticolei nr 60, Cod: 120121, Romania

Firma Neo Lux Design, http://www.neolux.ro este o societate autohtona, specializata in executia de mobila din furnir de lemn natural, pal melaminat, MDF, precum si in executia de usi si ferestre din lemn, aluminiu si pvc. Bazele acestei firme au fost intemeiate inca din 1973, fiind o societate cu traditie in domeniu, cand principala activitate era aceea de debitare si prelucare a materiei lemnoase in exclusivitate. Pe parcurs, activitatea s-a diversificat, iar din 2005 societatea s-a reorganizat, reamenajandu-se spatii de productie care sa optimizeze fluxul de productie
Conducerea firmei a avut ca prioritate achizitionarea utilajelor performante, mecanizate, automatizate, care fac rapid si calitativ procesul tehnologic. Printre acestea se pot enumera: Masina de debitat in parchet, masina de gaurit in parchet, masina de cantuit automat pentru cantuirea cu ABS, masina de frezat, etc. Prioritara a fost si satisfacerea necesitatilor clientilor, astfel incat pentru imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor noastre s-a implementat Sistemul Managementului calitatii, obtinandu-se Certificatul de Calitate ISO SR EN 9001 : 2001, in 17 aprilie 2007. Capitalul uman, (nr angajati 20-50), a fost selectionat atent formandu-se o echipa de profesionisti in consultanta, design, proiectare si executare productie. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare client (persoana fizica sau juridica ), prin echipa de specialisti, a respectarii termenelor de executie a lucrarilor, colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii materiilor prime de inalta calitate de la furnizori acreditati, a pastrarii accentului pe seriozitate si calitate a produselor si serviciilor, Neo Lux Design si-a castigat prestigiu si renume, mentinandu-si activitatea chiar si in contextul economic actual.
Pe langa procesul de productie, societatea s-a extins cu doua ramuri noi: distribuirea de materii prime (pal melaminat, MDF, HDF, blaturi termorezistente, canturi), si vanzarea de accesorii pentru mobilier. Astfel societatea a devenit distribuitor important in zona Munteniei. SC NEO LUX DESIGN SRL BUZAU, este o societate cu raspundere limitata, infiintata in anul 2005 si inregistrata la registrul comertului sub nr. J10/235/2005. Adresa: Buzau, str.Horticolei, nr 60, telefon: 0238-727301, fax : 0238-727301 SC NEO LUX DESIGN SRL BUZAU desfasoara activitati de productie in urmatoarele domenii: - Productie mobilier pentru birou si magazine - Productia altor tipuri de mobilier
Firma SC NEO LUX DESIGN SRL BUZAU este o societate romaneasca tanara specializata pe executia de mobilier din lemn si PAL. NEO LUX DESIGN SRL BUZAU isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cumparat de la fostul gater. S-au reamenajat spatiile pentru a se asigura optimizarea fluxurilor de productie si asigurarea conditiilor de munca pentru intreg personalul angajat. NEO LUX DESIGN detine utilaje performante pentru prelucrarea lemnului si a materialelor de baza. O parte din utilaje /echipamente sunt proiectate si executate de personalul de specialitate. NEO LUX DESIGN a deschis recent un showroom in orasul Buzau, venind asfel in intampinarea clientilor sai. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, a respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea produselor/serviciilor oferite, NEO LUX DESIGN si-a castigat un renume de necontestat. Incercand sa mentina un echilibru viabil intre obiective, aptitudini si posibilitati, NEO LUX DESIGN aplica urmatoarele principii in relatiile cu clientii: - tratarea cumparatorului cu solicitudine, promtitudine, onestitate ( oferta, contract, livrare, montaj, service), sa oferim clientului servicii si produse valoroase; - reputatie bazata pe calitatea produselor si serviciilor; - sa luptam cu concurenta viguros si corect.
Capitalul nostru cel mai de pret este personalul firmei. Angajatii firmei formeaza o familie, care cu entuziasm, competenta si profesionalism lucreaza pentru atingerea obiectivelor firmei. NEO LUX DESIGN si-a stabilit, documentat si mentine ?®n functiune un sistem de management al calitatii ?®n conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001. Pentru a implementa acest sistem au fost identificate si determinate: - Procesele necesare pentru sistemul de management al calitatii; - Succesiunea si interactiunea acestor procese; - Criteriile si metodele solicitate pentru asigurarea functionarii efective si controlul acestor procese; - Informatiile necesare pentru sustinerea functionarii si monitorizarii proceselor;
Existenta unui sistem de management al calitatii in firma, da increderea ca produsele si serviciile satisfac cerintele cerute de client, cerintele legale si cele reglementare, ca firma noastra este capabila sa se dezvolte pe piata specifica, deoarece are in vedere urmatoarele: - o mai buna gestionare a proceselor; - crearea unei imagini favorabile prin demonstrarea profesionalismului si seriozitatii firmei; - focalizarea pe client si imbunatatirea continua; - cresterea posibilitatilor de vanzare si participarea la licitatii.
Sistemul de management al calitatii, ca instrument managerial de mentinere si de continua imbunatatire a calitatii produselor si serviciilor, aduce reale satisfactii deoarece: - creste productivitatea muncii printr-o utilizare eficienta a personalului, a echipamentelor si a resurselor in general; - se imbunatateste imaginea organizatiei si a credibilitatii ei pe piata; - sunt stimulate comunicarea si munca in echipa - ceea ce aduce satisfactii personalului organizatiei (in principal in plan psihologic); - este constientizata in randul personalului organizatiei nevoia de a realiza produse/ servicii de calitate, dezvoltandu-se o cultura orientata spre calitate; - sunt eliminate disfunctionalitatile din cadrul proceselor din organizatie si atmosfera de lucru tensionata, fapt ce are ca rezultat imbunatatirea climatului organizational, a relatiilor dintre angajati etc.
Pentru a face firma mai eficienta, managementul NEO LUX DESIGN aplica cele mai bune practici de management, utilizand principiile: a) Orientare catre client; b) Leadership; c) Implicarea salariatilor; d) Abordarea bazata pe proces; e) Abordarea manageriala bazata pe sistem; f) Imbunatatirea continua; g) Abordarea luarii deciziilor pe baza de fapte; h) Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii.
Managementul NEO LUX DESIGN a definit si documentat politica privind calitatea prin declaratia privind politica in domeniul calitatii (anexa 1); acest document este comunicat intregului personal prin instruirea personalului si afisarea la locurile de munca. In stabilirea politicii referitoare la calitate si a obiectivelor calitatii managementul NEO LUX DESIGN urmareste: - corelarea acestora cu domeniul legal de activitate; - scopurile organizatorice ale firmei, dar si a asteptarilor si necesitatilor clientilor sai; - cunoasterea, intelegerea, implementarea si mentinerea SMC de catre toti angajatii, functie de nivelul de implicare si decizie.
Abordarea procesuala a sistemului de management al calitatii, in firma nostra a declansat reorientarea intregii activitati. Procesele identificate in cadrul sistemul de management al calitatii sunt de doua tipuri si anume: procese principale executate pentru realizarea propriu-zisa a produsului si procese suport executate pentru sustinerea realizarii produsului. Tuturor proceselor identificate in cadrul firmei noastre li se aplica metodologia cunoscuta sub numele, , Planifica-efectueaza-verifica-actioneaza (PDCA)�. Managementul NEO LUX DESIGN realizeaza corelarea structurii SMC cu resursele materiale si umane, precum si cu cerintele clientilor si a altor parti interesate (furnizori, organisme abilitate in domeniul de activitate a firmei, societatea civila, etc). Structura organizatorica prezentata prin organigrama (anexa 2), este stabilita in baza activitatilor desfasurate de firma. Responsabilitatile si autoritatile sunt definite si comunicate in organigrama, fise de post, decizii, proceduri/instructiuni, alte documente de reglementare interna. Managementul NEO LUX DESIGN se asigura continuu de existenta unei comunicari adecvate intre toate nivelele firmei pentru: - demonstrarea angajamentului managementului si conexiunea cu viziunea si strategia de ansamblu; - asigurarea unei abordari echilibrate a nevoilor si asteptarilor clientilor si ale altor parti interesate; - monitorizarea performantelor; - identificarea potentialului de imbunatatire a sistemului ; - motivarea angajatilor; - imbunatatirea perceptiei in exterior a firmei.

i.s.c.i.r. anexa c1, c2,  |  neolux  |  
mobila  mobila buzau  mobilier  mobila bucatarie