Firme > Industrie Prelucrare/Echipamente > Prelucrare Metal > LIMEX TOTAL GROUP
LIMEX TOTAL GROUP
 • Share pe:      
 • Membru din: 14/06/2016
 • Ultima vizita: 26/05/2019
 • 844 Vizualizari

SC LIMEX TOTAL GROUP SRL

Rank 10%
 • Contact: Sandru Florin
 • Cui: RO 32966005
 • Cod caen:
 • Trimite email
 • Tip firma: Prestator servicii
 • J08/480/2014
 • 0747925115 /
 • www.limex.ro
 • Jud: Brasov, Loc: Prejmer, Str: Str. Paris, nr. 22, Parcul Industrial Prejmer, Cod: 507165, Romania

LIMEX TOTAL GROUP ofera clientilor si partenerilor sai romani si internationali urmatoarele servicii profesionale: debitare laser, debitare plasma, prelucrari mecanice, diverse prelucrari table, sablare, sudura, dar si diferite procedee de acoperiri metalice (vopsire electrostatica, vopsire industriala, zincare electrolitica).
Garantam clientilor nostri ca vor beneficia de un raport calitate / pret optim pentru servicii profesionale de prelucrare a metalelor, datorita utilajelor moderne, performante, care ne eficientizeaza munca, aflate in patrimoniul societatii noastre:
Debitare Laser:
 Masina debitare laser automata Bystronic Bystar 3015, avand o putere de 4 kW, precizie de taiere de aprox. 0, 2 mm si avand capacitatea de a taia tabla de dimensiune maxima format: 1500 x 3000 mm.
 Masina de debitat cu laser Bystronic Bystar 3015, de putere 2, 8 kW, avand o precizie de taiere de aprox. 0, 2 mm si avand capacitatea de a taia tabla de dimensiuni maxime 3000 x 1500 mm.
Operatii de Indoire:
 Masina CNC ERMAKSAN ECO-BEND EXPERT din anul 2016, avand o putere hidraulica de 120 tone forta si admitand materiale avand lungimea de masa de maxim 3000 mm. Masina opereaza cu masa de bombaj CNC pentru compensare de la mijlocul matritei. Cu ajutorul diverselor matrite de indoit, precum si al diferitelor cutite de indoit disponibile, putem realiza operatii complexe de indoire tabla.
Inalta performanta a echipamentului asigura o viteza ridicata de procesare a materialelor indoite, garantand astfel servicii de calitate intr-un timp scurt.
Sudura Profesionala:
 Oferim servicii de sudura tabla si profile de inalta calitate, utilizand echipamente profesionale cu curent continuu si polaritate inversa, pentru a putea realiza lucrari de precizie si la viteza sporita.
 Dam dovada de profesionalism si seriozitate in fiecare proiect de sudura, oferind calitate clientilor nostri indiferent de complexitatea cerintelor acestora, la preturi avantajoase.
 Utilizam o masina de sudat CNC ABB IRB 1410, sursa Fronius Trans Synergic 7200, productie din 2016. Dimensiunile maxime admise pentru tabla sudata sunt: 300 x 485 x 1600 mm.
 Gradul ridicat de seriozitate si experienta ne recomanda pentru serviciile de sudura profesionala oferite, precum si pentru furnizarea de structuri metalice, subansamble sudate, balustrade, mobilier inox, dar si diverse confectii metalice.

Vopsire:
Oferim servicii de vopsire electrostatica si vopsire clasica prin pulverizare.
In momentul de fata, operatiile de vopsire se efectueaza la anumiti colaboratori atent alesi, iar calitatea executiei si a vopselelor folosite satisfac cele mai exigente cerinte. Se pot realiza lucrari de vopsire pentru repere si subansamble cu o greutate maxima 180 kg. In cazul vopsirii in camp electrostatic, dimensiunile maxime admise ale subansamblelor destinate vopsirii sunt: 1500 x 1800 x 6000 mm. Experienta noastra si a partenerilor nostri in domeniul vopsirii electrostatice si clasice prin pulverizare ne recomanda pentru lucrari de mare finete, durabile si realizate cu profesionalism.

Proiectare CAD:
Dispunem de un departament specializat de proiectare CAD, ceea ce ne ofera posibilitatea de a transpune ideile clientilor nostri in planse de executie si, ulterior, de a crea produsul finit conform cerintelor si exigentelor acestora.
Avand la dispozitie proiectele realizate de departamentul nostru intern de proiectare, nu doar ca obtinem o reducere substantiala de costuri care se reflecta si in preturile de vanzare, dar ne ajuta si sa efectuam lucrari de mare precizie, respectand cu exactitate cerintele clientilor nostri.

Societatea noastra dispune de sistemul de management al calitatii si este certificata ISO 9001:2008.

vopsire in camp electrostatic  |  j23 4847 2016  |  
debitare laser  debitare plasma  indoire tabla abkant  roluire tabla  stantare tabla