Firme > Constructii/Amenajari/Mobilier > Design > Nobili Design
Nobili Design
  • Share pe:      
  • Membru din: 16/10/2015
  • Ultima vizita: 23/08/2021
  • 1561 Vizualizari

Nobili Design SRL

Rank 10%
  • Contact: Gabriela Nechifor
  • Cui: *****
  • Cod caen:
  • Jud: Bucuresti, Loc: Sectorul 2, Str: Str. Toamnei nr 134, Cod: 020676, Romania

Suntem firma specializata in servicii profesionale de design interior, proiectare interioare, arhitectura interior pentru case, vile, apartamente, restaurante, cluburi, cafenele, hoteluri. Realizam proiecte de design interior stil clasic, modern cu ofertarea materialelor cuprinse in proiectul final 3 D - mobila italiana de lux, mobila lemn, clasica, moderna, living, dormitor, sufragerie, bucatarie, paturi, canapele, coltare, mese, scaune, electrocasnice, smeg, franke, corpuri de iluminat, lustre, candelabre, cornise decorative, parchet, stratificat, lemn, karelia, kahrs, tapet de lux italian, perdele si draperii matase.
Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale.
Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara.
Putem realiza proiecte de design interior case, stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament, cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design
iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

design interior bucuresti  design interior case  design interior apartamente  design interior restaurante