Firme > Computere/Software/Internet > Consumabile > Star Print Trade CO
Star Print Trade CO
  • Share pe:      
  • Membru din: 25/01/2012
  • Ultima vizita: 25/04/2013
  • 2114 Vizualizari

Star Print Trade CO SRL

Rank 10%
  • Contact: Dan Turbeteanu
  • Cui: *****
  • Cod caen:
  • Jud: Bucuresti, Loc: Sectorul 2, Str: Bd. Dimitrie Pompei nr.8, cladirea FEPER, etaj 5, Cod: 020337, Romania

Star Print este o companie specializata in importul si distributia de produse IT, unul dintre principalii distribuitori de consumabile si lider incontestabil pe piata distributiei de medii de stocare profesionale si managementul informatiei din Romania.
Magazinul online Star-Print este specializat in echipamente IT & Office, in el gasiti o gama diversa de produse, accesorii si consumabile.
In cadrul promotiilor saptamanale figureaza laptopuri, tablete, sisteme desktop, monitoare, servere, camere foto si video, telefoane mobile si fixe, imprimante si multifunctionale laser sau inkjet, imprimante matriciale, copiatoare, plotere, consumabile - cartuse, riboane si toner originale sau compatibile.
In gama de accesorii: casti audio, tastaturi, boxe si difuzoare, camere web si microfoane, dvd writere, rame foto digitale, scannere fixe si portabile, hub usb, retelistica, gaming, genti si huse, produse curatare IT, acumulatori foto si video, echipament foto studio.
Medii de stocare: carduri de memorie si cititoare de carduri, CD-uri si DVD-uri reinscriptibile, printabile, medii de 8 cm, Blu Ray, caste MiniDV, HDD externe, medii de stocare profesionale, librarii de stocare etc.
Produse office: videoproiectoare, calculatoare de birou, cabineti metalici, distrugatoare, ghilotine si trimmere, aparate de etichetat, flipchart si accesorii, seifuri si sisteme de protectie.
Un departament nou in magazin dar cu mare succes de vanzare este cel de carte, cu o paleta larga de domenii: beletristica, carte pentru copii, carte scolara, economie, medicina, stiinta si calculatoare, limbi straine, umanistica, carte cadou.

magazin  it  consumabile  accesorii  laptopuri